Kasboekje

Een kasboekje werd vroeger vooral door winkels gebruikt. Het kasboekje werd gebruikt om de inkomsten en uitgaven van de winkel bij de houden. Zo was er een duidelijk overzicht van wat er binnen kwam en water weer uit ging.

KasboekjeTegenwoordig word er nog steeds gebruik gemaakt van het kasboekje. Nu is het alleen net even anders en het word ook niet meer door alleen winkels gebruikt. Het wordt tegenwoordig ook namelijk door particulieren gebruikt.

Particulieren gebruiken het kasboekje voor het bijhouden van hun eigen inkomsten en uitgaven. Sinds de financiƫle crisis zijn er steeds meer mensen die dit doen. Door het bijhouden van een kasboekje kunnen ze inzicht krijgen in hun eigen financiƫn.

Deze inzicht is dan ook nodig als je geld wil besparen. Dankzij het kasboekje weet je wat je uitgeeft en kunt zo dus zien waar je op kunt besparen. Het handige ervan is ook dat het kasboekje nu ook online beschikbaar is. Zo kun je ook op je smartphone, tablet of computer het kasboekje bij te werken. Je hebt het altijd bij de hand en kunt het kasboekje dan ook nooit kwijtraken. Met het online kasboekje kun je ook handige tabellen en overzichten maken waarmee je direct inzicht krijgt in eigen uitgaven.

www.cashflow.nl

www.nibud.nl

www.kasboek.nl

 

About

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>